Pavlova med sjokolade og appelsin
Fargene i denne pavlovaen står kanskje ikke helt i stil med rødt, blått og hvitt-temaet som er standard på 17. mai, men smaken av sjokolade, appelsin og hasselnøtter er latterlig mye bedre og mer spennende.
Appelsincurd finner du oppskrift på ved å følge link i notatene under. Alt bortsett fra pisket krem kan med fordel lages kvelden i forveien, gjerne 2-3 dager før. Så er det bare å slå alt sammen rett før det skal spises.
Øk gjerne oppskriften på marengsbunn med 50% for å tilpasses antall egg i oppskriften på appelsincurd. Det motsatte blir selvsagt helt feil.
Porsjoner |
Forberedelse |
12kakestykker |
15min |
Koke/steketid |
Passive Time |
75min |
8timer |
Porsjoner |
Forberedelse |
12kakestykker |
15min |
|
Koke/steketid |
Passive Time |
75min |
8timer |
|