Eltefritt Koronabrød

Halvgrov oppskrift som med fordel kan dobles og stekes som tre formbrød på ca 850g

Kimchi

Tradisjonell Kimchi, basert på Maangchis oppskrift. Det hele startet med at jeg prøvde Tongbaechu-kimchi, som er kvarte kåler som fermenteres. Denne varianten er lik i både metode og ingredienser, men siden jeg kutter kålen i biter heter det mak-kimchi.

Sjokoladepålegg

Eller: Oppskrift på hvordan få prisen for «årets pappa» Deilig og populært pålegg som faktisk er sunt! Print Recipe Sjokoladepålegg Forberedelse 5 min Koke/steketid 45 min Porsjoner glass Ingredienser 200 g hasselnøtter200 g mørk sjokolade200 g dadler vekt etter fjerning av steiner0.5 ts salt0.5 ts vaniljepulver eller 1-2ts vaniljesukker Forberedelse 5 min Koke/steketid 45 min …

Deig til tynn pizza

Denne deigen er kanskje ikke blant de mest smakfulle, som f.eks. rustikkdeigen, men den lar seg strekke og dras ut til flatbrødtykkelse uten å revne, og egner seg dermed glimrende til italiensk pizza. Dessuten blir det mer smak hvis den får godgjøre seg i kjøleskapet i 2-3 døgn.

Drøyt 200g per pizzaball gir 6 pizza med 30-35cm diameter.

Hamburgerbrød

Print Recipe Hamburgerbrød Hjemmelagde hamburgerbrød tar fullstendig rotta på Lille Høvding. Anbefales til både burger og pulled pork. Mye gjær og varm melk gjør at deigen hever veldig kjapt. Forberedelse 20 min Koke/steketid 10 min Passive Time 1 time Porsjoner brød Ingredienser 850 g hvetemel1 pose tørrgjær5 dl melk40 g olivenolje (4ss)1 ts salt2 ts …