Gazpacho

Print Recipe
Gazpacho
Instruksjoner
  1. Del grønnsakene i biter. Kjør dem sammen i en foodprocessor eller blender.
  2. Tilsett tomatpuré og olivenolje.
  3. Spe med grønnsakskraft/buljong til ønsket konsistens.
  4. Smak til med eddik, sitronsaft, basilikum, salt og pepper.
  5. Avkjøl, gjerne på is. Spises samme dag.
Notater

Fra Anniken.

Aprikossaus

Print Recipe
Aprikossaus
Veldig god saus til and.
Porsjoner
Ingredienser
Porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Smelt smøret og sautér sjalotten et minutts tid.
  2. Tilsett hvitløk og sautér enda et minutt.
  3. Rør inn aprikossyltetøy og kyllingkraft. Varm opp under omrøring og gni ut evt. store biter fra syltetøyet.
  4. Rør inn cognac og balsameddik rett før servering.
Notater